söndag 1 april 2012

Förnyelse

Har ätit smoothie till frukost sen juni 2011.
Är lite trött på det.
Även om det är gott.

Idag har jag förnyat mig lite.
Har gjort en LCHF-müsli.
Riktigt gott att ha på yoghurten!













Sen blev det lite frukostmuffins a la LCHF.
Många ägg i så de smakar mer som omelett.
Riktigt goda.



Desutom så går det utmärkt att frysa dessa små frukostmuffins.
Går att tina i mokron.

Nu kan det bli lite variation på mina frukostar.

2 kommentarer:

  1. Vad har du för grejer i müslin?

    SvaraRadera
  2. Tillagningstid: ca 20 min minuter
    God müsli enligt LCHF.


    Ingredienser
    1 dl krossade nötter av olika slag
    1 dl linfrön
    1 dl solroskärnor
    1 dl sesamfrön
    ½ dl kruskakli
    1 dl vatten
    ½ dl kallpressad rapsolja
    1-2 tsk ekologiskt vaniljpulver
    ½ tsk salt
    Lägg till i inköpslistan

    Beskrivning
    Blanda samtliga ingredienser och krama det till en blandning.
    Strö ut i långpanna och rosta i 225 grader ugn ca 10 min eller tills blandningen blivit gyllenbrun.
    Förvara svalt i burk med tättslutande lock.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...