Har ätit smoothie till frukost sen juni 2011.
Är lite trött på det.
Även om det är gott.
Idag har jag förnyat mig lite.
Har gjort en LCHF-müsli.
Riktigt gott att ha på yoghurten!
Sen blev det lite frukostmuffins a la LCHF.
Många ägg i så de smakar mer som omelett.
Riktigt goda.
Desutom så går det utmärkt att frysa dessa små frukostmuffins.
Går att tina i mokron.
Nu kan det bli lite variation på mina frukostar.
Vad har du för grejer i müslin?
SvaraRaderaTillagningstid: ca 20 min minuter
SvaraRaderaGod müsli enligt LCHF.
Ingredienser
1 dl krossade nötter av olika slag
1 dl linfrön
1 dl solroskärnor
1 dl sesamfrön
½ dl kruskakli
1 dl vatten
½ dl kallpressad rapsolja
1-2 tsk ekologiskt vaniljpulver
½ tsk salt
Lägg till i inköpslistan
Beskrivning
Blanda samtliga ingredienser och krama det till en blandning.
Strö ut i långpanna och rosta i 225 grader ugn ca 10 min eller tills blandningen blivit gyllenbrun.
Förvara svalt i burk med tättslutande lock.